Alege mai jos soluția pentru afacerea ta
  fie că e la început, fie că ai nevoie de un sistem mai avansat:

ExpertAccounts este disponibil atât în cloud, cât și pe server privat, la sediul tău sau în data-center.


Am dezvoltat soluții ERP specializate, integrate cu CRM, SFA, WMS, POS, BI, magazin online, în funcție de specificul fiecarui client..
Soluții ERP pe tipuri de business...


Sistemul ERP ExpertAccounts este structurat pe module specializate pentru fiecare tip de business, nucleul sistemului fiind pachetul de bază compus din Contabilitate, Gestiune stocuri, Salarizare. La utilizarea oricărui modul, ai inclus pachetul de bază, gratuit.

ERP - Pachet de Bază 

Sistem ERP

Gestiune Stocuri

 • Urmărirea stocurilor pe grupuri de gestiuni, gestiuni, grupe articole, denumire articole, cod articole și la nivel de lot.
 • Creează și listează toate documentele primare: facturi, note de recepție, chitanțe, bonuri, cecuri, retururi și altele.
 • Soft POS : vânzări cu amănuntul direct pe touchscreen, sau prin scanarea codului de bare și listarea bonului pe casa de marcat.
 • Operațiuni în valută: achiziții din import, facturi de export în valută, încasări și plăți externe.
 • Posibilitatea de a stabili prețuri preferențiale pentru clienți pentru fiecare articol în parte. Oferă posibilitatea de a imprima liste personalizate de prețuri pentru clienți.
 • Costing în timp real - Analize de vânzări cu costuri și profit pe articole, facturi, clienți, agenți sau furnizori.
 • Rapoarte și grafice pentru Analiză Vânzări, Dinamică Vânzări, Vechimea facturilor, Vechimea stocurilor și altele.
 • Se creează automat notele contabile în partidă dublă pentru toate operațiile, note care stau la baza unor rapoarte contabile complete.

Contabilitate

 • Permite o introducere rapidă și facilă a datelor în mod automatizat prin machete contabile, formulare speciale pentru fiecare tip de operație.
 • Rapoarte facturi neîncasate pe intervale de scadență, pe centre, parteneri și agenți.
 • Evidența cecurilor după data scadenței.
 • Decontare multiplă - la încasarea sau plata facturilor, se introduce suma totală și sistemul identifică lista facturilor de decontat.
 • Decontări externe - calculează automat diferențele favorabile sau nefavorabile de curs la plata facturilor.
 • Fiecare înregistrare contabilă are contul debitor, contul corespondent creditor și centru de cost.
 • Vizualizare rapidă și facilă a tuturor notelor contabile centralizate în Registru Jurnal sau grupate pe Jurnale. Filtrare după criterii multiple. Fiecare notă contabilă poate avea atașate documente justificative scanate.
 • Puteți configura rapoarte de audit folosind formule de indicatori financiari precum Patrimoniu Net, COGS, Profit brut, EBITDA, EPS,ROI,ROS,ROA etc.

Salarizare

 • Sistem complet pentru salarizare: foaie colectivă de prezență, concedii medicale cu nr. certificat medical, state de plată în diferite formate, fluturași salarizare, centralizator salarii
 • Calcul diferite cazuri de concedii medicale
 • Calcul configurabil al statului de plată, cu posibilitatea modificării formulelor de calcul
 • Export de date configurabil în diferite fișiere format dbf,txt,csv etc.
 • Export declarația unică 112
 • Contabilizare automată, configurabilă
 • Actualizare gratuită

La pachetul de bază se pot activa în aplicație și module opționale, în funcție de specificul afacerii tale:

Bank CSV

Import in contabilitate a extraselor de cont de la orice banca.; Sistem inteligent de recunoastere a formatelor de fisiere CSV si a naturii tranzactiilor. Pe masura utilizarii, sistemul invata sa recunoasca noi tipuri de fisiere si de tranzactii, sa determine conturile corespondente si sa genereze automat notele contabile

Payments CSV

Interfata de import borderouri de incasari ramburs sau card, din format CSV. Permite si import plati facturi furnizori.

Comenzi și avansuri

Comandă client, Comandă furnizor, Cotație, Comandă cu plată avans; Factură avans comandă, Factură pe comandă, Aviz pe comandă, Recepție pe comandă, Factură proformă fără blocare de stoc.

Gestionare avize și proforme

Factură de cumpărare/vânzare pe bază de aviz sau factură proformă. Mai multe facturi pe baza unui aviz sau mai multe avize pe o factură, Recepție pe bază aviz, Factură proformă cu blocare de stoc, Factură pe bază aviz sau proformă.

Custodie Furnizori

Evidență stoc mărfuri primite în custodie de la furnizor, vânzarea mărfii din custodie, înregistrare facturi emise ulterior de furnizor pentru marfa vândută. Aviz marfă custodie de la furnizor, vânzare din custodie, retur aviz furnizor, raportare la furnizor a vânzării din custodie, înregistrare facturi emise periodic furnizor pentru marfa vândută.

Catalog articole cu nivele de preț

Nomenclator de articole cu imagini multiple și 5 nivele de preț (calculate în funcție de client). Se pot atașa fișiere și specificații tehnice.

Gestiune magazine - Logistică rețea de magazine

Automatizarea aprovizionării magazinelor pe bază de stoc optim, controlul transferului între magazine prin confirmare de primire și urmărire diferențe la recepție, stabilire stoc minim pe tipuri de magazine. Comanda de transfer și comanda furnizor, din magazin pe baza vânzărilor și a stocului optim. Transfer între magazine cu confirmare electronică de primire, stocuri în transport și urmărirea diferențelor la recepție până la clarificare, cu specificarea persoanelor care au făcut livrarea, transportul și recepția.

CRM Carduri fidelizare

Sistem de fidelizare cu carduri clienți, Sistem de gestionare informații clienți și carduri de fidelizare. Gestionare puncte bonus, discount, puncte prepaid, integrat cu sistemul de vânzare POS cu touchscreen.

Reguli de preț

Reguli de calcul preț și discount în funcție de client, categorie, brand, articole și cantitate. Promoții pe perioade de timp; Discount pe grupă, grupă și brand, grupă și vendor, grupă și cantitate etc. Prețuri negociate pe articole și promoții pe perioade de timp. Cataloage promo pe tipuri de magazin și grupuri de clienți.

Producție - Asamblare (rețete)

Fișe de asamblare pentru producție de serie și rețete pentru alimentație publică, Urmărire pe faze de asamblare, linii de producție, utilaje, consumuri materiale și manopere normate. Calcul cost material, manoperă și utilaj.

Producție pe faze, cu semifabricate

Producție pe comenzi cu lansare pe faze de asamblare, cu semifabricate, pe linii de producție, utilaje, consumuri materiale și manopere normate. Calcul cost material, manoperă și utilaj. Generare automată comenzi de asamblare lotizată pentru produse și semifabricate. Planificare automată sau cu Drag & Drop a execuției pe linii de producție și faze de execuție, în grafic de tip Gantt. Înregistrarea producției și a consumurilor în back-office. Detalii program gestiune productie...

Aplicație mobilă producție în secții

Înregistrarea în timp real, pe tablete în secție, a execuției producției și alocărilor de materiale, pe fiecare task în parte. Înregistrarea consumurilor și a execuției producției în secție folosind tablete sau PC cu touchscreen și scanare coduri de bare. Evidența detaliată a manoperei la nivel de muncitor, comandă și fază de lucru. Pregătire execuție în backoffice - listare etichete de lot coduri de bare la lansarea în producție a reperelor. 

Webshop - Magazin Online (integrat cu ERP)

Magazin virtual cu pagini de prezentare, pentru preluare comenzi online, B2B si B2C, Magazin virtual cu slideshow, oferte speciale, filtre multiple, informații stoc și transport, social media, imagini multiple pe produs, prețuri preferențiale pe client. Este actualizat în timp real, generează comenzi direct în expertAccounts.com.

B2B Info

Acces web pentru parteneri pentru vizualizarea tranzacțiilor. Furnizorii și clienții își pot vedea pe website-ul Dvs. tranzacțiile lor din ERP, cum ar fi: comenzi, facturi, încasări și plăți, fișa de cont. Se reduc costurile cu comunicarea cu clienții și furnizorii.

Online Booking (rezervari online pe website)

Sistem de rezervare online pentru hoteluri, clinici, saloane, săli de conferință, terenuri și săli de sport etc. Rezervare online și gestiune rezervări: check-in, check-out, facturare. Poltici de prețuri pe intervale orare, pe zile și în funcție de client (agenție / client final).

Procurement

Gestionare oferte de preț primite de la mai mulți furnizori pentru un anumit articol. Articole cu descrierea și codul utilizat în relația cu fiecare furnizor.

CRM Marketing (Managementul Relațiilor cu Clienții)

E-mail marketing, newsletters, telemarketing, lead management, oferte/oportunități. Machete de e-mail personalizat cu parametri, Istoric comunicare, Argumente de vânzare, Urmărire lead-uri, oportunități și oferte.

CRM - Facturare abonați

Facturare în bloc de servicii pe bază de contract: utilități (apă-canal, salubritate, gaz etc.) și abonamente (telecom, monitorizare GPS, mentenanță etc.), Evidență abonați cu toate detaliile relevante, Generare contract de furnizare, Servicii multiple pe factură, Calcul configurabil, Locuri multiple de consum.

ERP Comenzi pe proiect (devize)

Comenzi producție unicate, servicii cu deviz estimativ (construcții, instalații, publicitate etc.), Comandă de produse / servicii cu materiale consumate, manoperă și servicii terți. Facturare avans comandă, producție comandă, facturare comandă și storno avans.

Contracte și Acte pentru managementul contractelor


Generare contracte pe bază de machete create cu editor de text. Contractul generat pentru o comandă se poate personaliza în editorul de text, trimite pe e-mail, semna și atașa scanat la comandă. Creare machete de contracte prestări servicii, livrare marfă, proiecte, devize etc. cu editor complet de text în format HTML, cu imagini, tabele etc. și cu parametri pentru inserare date client, comandă, CRM, precum și inserare tabele generate dinamic cu articolele din comandă. Pe baza machetei, se generează automat contracte cu datele clientului și informațiile din comandă și CRM. Contractul semnat se atașează la comandă ca fișier scanat, împreună cu alte fișiere(proiect tehnic etc.).

Automail Reports

Trimitere automată pe e-mail a unor rapoarte de analiză și monitorizare, în zilele și la orele prestabilite. E-mail personalizat pentru manageri, pentru agenți comerciali, operatori etc. Rapoarte pe e-mail cu informații combinate din mai multe departamente: rapoarte de analiză financiară și cash-flow, analize de vânzări, monitorizarea activității din CRM, rapoarte cu facturi restante pe agenți etc. E-mail-urile sunt configurate în funcție de utilizator, care poate stabili conținutul rapoartelor și poate seta trimtierea la anumite ore, zile din lună, zile din săptamână.

Agricultura

Urmărire loturi de culturi agricole, pe suprafețe și tipuri de culturi. Stocurile de cereale cu grad de umiditate și corp strain. Alocare costuri cu bunuri și servicii, subvenții, pe loturile de culturi agricole, cu repartizare automată pe suprafețe. Istoric operații și trasabilitate.

Service Auto

Program pentru gestiune service auto: comandă service auto multi-brand cu alocare pe boxe de lucru și mecanici. Istoric de service pe autovehicul; Nomenclator de manopere service cu timp normat. Tarife orare manoperă diferențiate pe tipuri de vehicule (mărci, modele) și pe tipuri de clienți (clienți cu flote, reparații garanție, asigurări). Baza de date cu autovehicule ( Nr. înmatriculare, Marcă, Model, V.I.N., Serie motor, Nr. Km etc). Evidență eliberare și retur piese de schimb din magazie la tehnician.

Transport și Expediții

Urmărire comenzi de expediție internațională și comenzi de transport cu informații complete. Facturare în lei și în valută. Profitul calculat la nivel de camion, comandă, client, transportator etc. Comandă expediție sau transport cu specificare transportator, șofer, nr. auto, client final, informații complete despre încărcare și descărcare. Atașare fișiere la comandă (CMR etc). Facturare automată comenzi. Evidența comenzilor nefacturate și a celor de expediție pentru care nu s-a primit factura. Adaos la nivel de comandă expediție și de agent. Urmărirea camioanelor ca centre de profit - toate cheltuielile și veniturile evidențiate detaliat la nivel de camion.

BI - Business Intelligence

Cuburi decizionale, Vânzări comparative, Bugete de venituri și cheltuieli, Analiză rulaje, Analiză vânzări interactive pentru o perioadă dintr-un an comparată cu aceeași perioadă din alt an, Analize 3D interactive (cuburi decizionale), Stabilire și analiză bugete pe conturi și centre de cost/profit, Evoluție grafică a rulajelor pe conturi și centre.

Mijloace fixe - modul dedicat

Gestiune mijloace fixe cu plan de amortizare, localizare și mentenanță, Gestiune mijloace fixe pe categorii, clase, centre. Plan de amortizare flexibil, Evidență locație fizică, persoana responsabilă, custodie terti. Mentenanță mijloace fixe cu înregistrare costuri și revizii programate.

Control Garanții - Service în garanție și post-garanție (RMA)

Gestiune produse returnate pentru service în garanție și post-garanție, Certificate garanție multi-brand, garanție proprie, trimitere pentru reparație la furnizor, service post-garanție.

Urmărire Numere Seriale (IMEI)

Gestionare strictă a numerelor de serie (IMEI) pentru articole cu garanție (electronice etc.) prin scanarea seriei la orice intrare sau ieșire din stoc. Scanare obligatorie a numerelor seriale la cumpărare, transfer, facturare și vânzare POS. Lista numere seriale în stoc, istoricul pe număr serial. Integrare cu modulul RMA - pentru service în garanție și post-garanție.

WMS - Warehouse Management System

Sistem WMS pentru gestiune depozit acoperă toate activitățile specifice: aprovizionare, check-in, put-away, inventariere, transfer, picking, check-out, livrare. Gestiunea depozitului pe locații structurate, intrări, ieșiri și transferuri operate doar prin scanare cod bare pe terminal mobil sau tabletă.

Mobile Scan - livrare și inventariere

Verificare recepție, livrare și inventariere prin scanare cod bare folosind tableta sau smartphone, cu scanner conectat prin USB/Bluetooth, sau dispozitive mobile cu scanner barcode. Recepție - se verifică dacă articolele și cantitățile primite sunt aceleași ca pe documentul de livrare. Livrare - picking list pentru colectarea din depozit a articolelor de livrat. Inventarierea stocului prin scanarea codului produsului, a codului de lot sau a numărului de serie și a codului de raft. Mai mulți utilizatori pot scana în același timp coduri de bare ale articolelor din diferite zone de locații de stoc, pentru a face inventarierea faptică.

Consolidare multi-company

Analize agregate pe mai multe companii simultan și rapoarte consolidate pentru: vanzări, stocuri, datorii și creante, analiza financiară (cash-flow, profit și pierdere etc). Modulul permite vizualizarea în același loc a datelor consolidate / reunite din firmele principale aflate în conturi de aplicație (baze de date) diferite, ca si cum ar fi o singură companie mare: analize de vanzari, liste de stocuri, rapoarte de datorii si creante, analiza financiara multi-company (cash-flow consolidat, bilanț consolidat, profit și pierdere etc.).

Data Sync Extender

Sincronizarea unor date (articole, parteneri comerciali, carduri fidelizare) dintr-un cont de firmă cu cele dintr-un un alt cont de firmă care vă aparține. Sincronizare configurabilă pentru: articole și prețuri de listă, parteneri comerciali, carduri fidelizare. Sincronizarea se face prin citire informații o dată pe oră din contul desemnat "master" - se adaugă înregistrările noi din master și se actualizează datele existente conform celor din contul "master". Acest modul extender se activează în contul firmă destinație pentru actualizare. Dacă se dorește actualizare în dublu sens, "extenderul" se activează în ambele conturi.
Creează-ţi un cont gratuit acum pentru a vedea preţurile și lista completă a modulelor suplimentare.
Soluţia completă pentru dezvoltarea afacerii tale.

Printre clientii nostri...