Ne bazăm pe contabili. Facem ce trebuie ca să îi motivăm.

Programul de contabilitate și gestiune stocuri ExpertAccounts este GRATUIT pentru contabilii parteneri !

Găsește clienți noi! Cum? Te înscrii ca partener, in mod gratuit, si profilul tău va apărea pe site-ul nostru, iar clienții noștri care sunt în căutarea unui contabil, te pot alege chiar pe tine!
De asemenea, poți oferi contra cost clienților tăi și servicii de implementare și training pentru utilizarea sistemului.

Înscrie-te ca Partener...

Program contabilitate in cloud (online)

 • lucrezi de oriunde ai internet, pe orice dispozitiv (calculator, laptop, tabletă) sau sistem de operare (Windows, MacOS, Linux, Android)
 • colaborezi online cu clienții: ei generează documentele primare, iar tu nu mai trebuie să le introduci manual; clienții tăi nu trebuie să aibă deloc cunoștințe contabile, dar vor avea rapoarte în timp real
 • adio pierderi de date în cazul compromiterii calculatoarelor (viruși, defecțiuni, rea-intenție)

 • Digitizarea documentelor primare 

  • Modulul RPA (Robotic Process Automation) va ofera roboti software cu inteligenta artificiala (machine learning) care interactioneza prin API cu alte platforme
  • Clientii va transmit documentele primare pe e-mail ca atasamente (PDF, scanari, foto etc), si robotul preia documentele din serverul Dvs de email, extrage datele din ele direct sau prin OCR, și le inregistreaza in contabilitate.

  Bank-Robot

  • Import extrase de cont in contabilitate, din fisiere de la orice banca - sistem inteligent de invatare si recunoastere a formatelor de fisiere CSV sau XLS  si a naturii tranzactiilor.
  • Generare automata note contabile prin Supervised Machine Learning: pe masura utilizarii, sistemul invata sa recunoasca noi tipuri de fisiere si de tranzactii, sa determine conturile corespondente si sa genereze automat notele contabile

  De obicei... Cu ExpertAccounts...
  Clienții utilizează un program de facturare online sau instalat, îți trimit facturile pe e-mail, sau ți le înmanează personal pe un stick USB, sau, chiar mai rău, emit facturi cu pixul, deseori greșite... Clientul emite facturile cu ExpertAccounts, probabil mai simplu și mai ieftin decât cu un alt program de facturare, si fara greseli. 
   Contabilul vede în aplicația sa toate facturile, recepțiile etc. gata contabilizate, în timp real.
   Operatorul clientului nu poate altera lunile închise, prin modificare sau ștergere de înregistrări.
  Pentru ca tu să intri în posesia documentelor, clienții se deplasează la sediul tău, sau te deplasezi tu la sediul lor. Se pierde timp atât în trafic, cât și cu "descifrarea" facturilor primite. Nu mai pierzi timp în trafic cu deplasările. Totul funcționează online, astfel, poți ține contabilitatea și firmelor situate în altă localitate. 
  Clientul tău poate să atașeze în sistem documente scanate, pe care le vezi în Registrul Jurnal.
  Dacă se întâmplă ceva cu calculatorul tău (virus, defecțiune), îți poți pierde toate datele.
  Adio pierderi de date. Datele tale sunt în siguranță, întotdeauna la dispoziția ta.Detalii aici...
  Rezultatul?

  Tu trebuie să introduci manual toate facturile primite în diverse forme, în programul tău de contabilitate, apoi să faci inchiderile de lună și declarațiile.
  Rezultatul?

  Câștigi timp. Nu mai aștepți facturile și recepțiile clienților tăi până la sfârșitul lunii. Clienții introduc documentele lor în ExpertAccounts, iar tu faci declarațiile și închiderile de lună.  Intră în era Cloud Accounting !

  Faci contabilitatea online, în cloud: lucrezi la sediul tău, online cu clienții tai, în acceași bază de date.

  Spre deosebire de alte programe de contabilitate și gestiune, ExpertAccounts nu trebuie downloadat, instalat, ci este accesibil 24/24, zilnic.  Cu programul de contabilitate online ExpertAccounts:

  • Lucrezi de oriunde ai internet, pe orice calculator sau sistem de operare – nu instalezi și nu downloadezi nimic
  • Prelucrezi mai mulți clienți în mai puțin timp, cu mai puține resurse. Crești productivitatea prin automatizarea proceselor și externalizarea către clienți a introducerii datelor.
  • Clientul tau introduce recepțiile și emite facturile, și contabilizarea se generează automat.
  • Controlezi modul în care clienții tăi introduc datele. Stabilești normele de procedură și configurezi conturile și modul de funcționare a machetelor de introducere a datelor.
  • Elimini greșelile de operare ale clienților tăi și te asiguri că ei nu pot altera informațiile anterioare unei date limită.
  • Supervizezi și verifici corectitudinea datelor și faci închiderea conturilor și declarațiile fiscale, apoi stabilești data limită pană la care nu se pot face modificări.
  • Clientul poate introduce toate documentele, fără a fi necesar să aibă cunoștințe de contabilitate și fără să aleagă conturi. Nu mai e nevoie să introduci manual facturi și alte documente.
  • Oferi clienților informaţii financiare utile în timp real: definești rapoarte de Cashflow simplificat şi analiză financiară cu indicatori ca Sold Net de Trezorerie, Net Worth, ROI, ROS, ROA etc.

  Avantaje pentru clienții contabilului

   Programul de contabilitate ExpertAccounts:
  • este potrivit pentru orice societate, indiferent de dimensiune și domeniu de activitate
  • clientul vede chiar și pe smartphone evoluția veniturilor, cheltuielilor, profitului, situațiilor clienților și furnizorilor
  • oferă rapoarte de management (analiza vânzări, dinamica vânzări, analizori financiari, analiză comenzi etc.)
  • pentru companiile cu mai multe puncte de lucru - orice document introdus la unul din punctele de lucru este introdus în sistem centralizat și va putea fi instant vizualizat de oriunde de către persoanele care au drepturile de acces necesare
  • dacă are un magazin online, poate să automatizeze prin API generarea automată a facturilor cu scăderea din stoc și să actualizeze stocul în magazinul online
  Vezi ce soluții am pregătit pentru clienții tăi!


  Ce spun contabilii care utilizează ExpertAccounts ?


  ... spre deosebire de programul vechi, acum obțin situații foarte rapid și fără calcule suplimentare. În vechiul program trebuia să calculez gestiunea de fiecare dată, si, dacă nu eram atentă, aveam o gestiune eronată... pot să lucrez de oriunde ; pot să vizualizez foarte ușor toți clienții și furnizorii ; închiderea lunară presupune un calcul foarte simplu, fără complicații ; notele contabile sunt într un singur jurnal și se fac automat, fapt pentru care le pot vizualiza foarte ușor și pot să țin o evidență ușoară... " (Maria Gioancă, Economist - Profesional SRL, Craiova)

  Sunt economista si trebuie sa marturisesc ca, initial, am privit cu scepticism aceasta oferta. Un soft de contabilitate la pretul de 1 leu pe zi??? Hm! Nu mai auzisem de preturi sub cateva mii de euro pentru un astfel de soft. Am avut in schimb placuta surpriza sa descopar ca se poate face treaba buna si cu bani putini. E relativ usor de invatat si nu este necesar ca operatorii comerciali sa invete conturile contabile. Si ceea ce-mi place cel mai mult este ca nu sunt legata de o anumita locatie sau de un anumit calculator. In conditiile actuale, cand, atat pentru noi cat si pentru clientii nostri fiecare leu conteaza si trebuie gestionat cu chibzuinta, acest soft este o solutie decenta, asa ca vi-l recomand. (Camelia Manea, Economist - YourExpert SRL , Timisoara)


  Printre clientii nostri...