Pentru companiile de distribuție, retail și producție, ExpertAccounts oferă un soft gestiune depozit: WMS (Warehouse Management System), compatibil cu standardul internațional de codificare GS1. Sistemul WMS optimizează gestiunea depozitului prin automatizarea operațiilor cu stocurile și facilitează constatarea rapidă a diferențelor dintre stocul scriptic și stocul faptic. 


De ce WMS ExpertAccounts ?

Avantajul esențial al software WMS ExpertAccounts este integrarea în ERP ca modul opțional, în loc să fie o aplicație distinctă, evitandu-se astfel problemele legate de integrarea între aplicații diferite, cauza principală a ineficienței altor sisteme. Acest aspect face implementarea mult mai rapidă și ușoară.


Pe aceeași platformă funcționează totul perfect integrat: magazinul online, comenzile de la agenți (SFA), gestiunea stocurilor și logistica (WMS), politica de preturi și promoții, facturarea, controlul creditului clienților și încasarea facturilor, precum și contabilitatea.


Sistemul WMS ExpertAccounts îți oferă întotdeauna informații exacte, în timp real, cu privire la stocurile de marfă din locurile de depozitare și asigură comunicarea rapidă dintre depozite și sediu. Dacă ai mai multe depozite, le poți controla pe toate, în timp real și fără nici un cost în plus.sistem wms

Soft gestiune depozit WMS ExpertAccounts

îți organizezi depozitul
reduci timpul de livrare
elimini erorile umane
supraveghezi și controlezi activitatea din depozit
reduci costurile logistice
depistezi rapid diferențele dintre stocul scriptic și faptic

Integrat cu contabilitatea - se generează automat:
documentele de recepţie, livrare sau transfer marfă

Control centralizat al punctelor de lucru, fără nici un cost suplimentar:
dacă ai mai multe puncte de lucru, ai informația online, în timp real


Avantaje program gestiune depozit:

Crești vânzările și numărul clienților mulțumiți Gata cu întârzierile: WMS facilitează livrarea comenzilor la timp, pentru a-ți mulțumi clienții
Procesezi rapid și corect comenzile
Gata cu procesarea manuală a comenzilor și cu hârtiile pierdute, picking-ul se face pe terminale mobile
Ai acces în timp real la situația stocurilor Când introduci comanda de la un client, știi instant dacă un anumit produs comandat se află în depozit
Reduci timpul alocat picking-ului Indiferent de dimensiunile spațiilor de depozitare, selectarea și colectarea mărfurilor se face ușor și corect, cu ajutorul terminalelor mobile, nu pe hârtie
Utilizezi spațiul de depozitare la capacitate maximă Având marfa foarte bine organizată în depozit, poți depozita o cantitate mai mare de marfă în același spațiu

Reduci pierderile

Reduci cantitatea produselor expirate - operarea ieșirilor se realizează în ordine FIFO (First In - First Out) sau FEFO (First Expired - First Output)
Integrare cu contabilitatea Se înregistrează automat toate documentele: recepţie, livrare, transfer marfă etc.
WMS se poate utiliza și în producție Îți permite să urmărești trasabilitatea mărfurilor


Functionalități soft gestiune depozit:

Sistemul integrat cu aprovizionare și comenzi, acoperă toate procesele, încă de la preluarea comenzii și până la logistica necesară pentru livrarea acesteia: recepția mărfurilor în gestiune (Check-In), așezarea mărfurilor în depozit (Put-Away), inventarierea și livrarea către clienți a mărfurilor din depozit (Picking). 
  • Aprovizionarea - Recepția scriptică - operarea recepției furnizor și verificarea corespondenței dintre comandă și recepție, pentru ca orice diferențe să fie depistate imediat. Comanda furnizor poate fi generată în prealabil pe baza stocului necesar de aprovizionat.
  • Check-In - Recepția fizică - pentru fiecare livrare de la furnizor, marfa va fi scanată cu cititoare de coduri de bare în momentul intrării în depozit.
  • Put-Away - Așezarea mărfurilor în depozit - sistemul îți spune automat care sunt locațiile din depozit (rafturile) disponibile în care să se depozitezi marfa.
  • Inventariere în timp real - prin scanarea codurilor de bare (produs, lot, număr de serie, raft) cu dispozitive mobile cu scanner cod de bare (sau cu scanner conectat prin USB sau Bluetooth la o tabletă).
  • Transfer între locații / rafturi sau între depozite.
  • Picking - Livrarea mărfurilor din depozit - se face pe baza comenzilor înregistrate în sistem; picking-ul este dirijat din back office - sistemul îți spune din care lot si din care locație trebuie făcută colectarea; pentru comenzi mai mari, sistemul permite ca mai mulți angajați să facă picking la acceași comandă. Sistemul alocă stocul necesar pentru fiecare comandă.
  • Check-out - opțional, se mai poate face o verificare prin scanarea mărfurilor din colet înainte de încărcare în camion sau predare la curier.


Exchange Data Interfaces (EDI)

ExpertAccounts ERP se conecteaza prin API la platforme B2B 

Import si export de fisiere XML, complet automatizat, pentru preluare comenzi si trimitere facturi:
  • Edinet (Bricodepot, Dedeman, Carrefour)
  • Expert Supplier (Hornbach)
  • docProcess/DocXchange (Carrefour, Cora, Leroy Merlin, Supeco)


  Gestionează eficient depozitul cu software WMS ExpertAccounts!

Contactaţi-ne
*
*
*

*) campuri obligatoriiPrintre clientii nostri...