Ce spun clienţii noştri este cel mai important pentru noi

Avand experienta in managementul unei retele de retail de tip corporate, am putut implementa usor pe platforma ExpertAccounts tot ceea ce am nevoie pentru a gestiona o retea de retail moderna, cu toate functionalitatile integrate: magazine cu POS si sistem de fidelizare, magazin online, contabilitate. Costul redus e un factor important care-i crește valoarea.
Radu Silaghi, Director - Vino Retail SRL , Bucuresti , Romania
www.wineRepublic.ro
Inainte de a implementa expertAccounts, facturile se faceau manual ceea ce genera multe erori mai ales in gestiune. Rapoartele nu erau corecte si la timp si ma facea sa pierd mult timp in probleme administrative, in loc sa-l aloc dezvoltarii afacerii.
Acum, FunGadgets.ro este integrat cu expertAccounts si cu un singur click, se genereaza factura, se actualizeaza stocurile si toate calculele referitoare la TVA, profit, cashflow, etc. se executa instantaneu. Contabilitatea e corecta, in timp real si in plus pot oricand sa vad situatia la zi. Cu ajutorul lui expertAccounts, am redobandit controlul cash-flow-ului, a gestiunii si a contabilitatii in ansamblul ei si, partea cea mai buna: tot ce necesita e o conexiune la internet si un browser.
Am castigat enorm de mult timp pe care pot sa-l dedic afacerii si nu administrativului.
Valentin Haicu, Manager General - FunGadgets.ro , Bucuresti , Romania
www.FunGadgets.ro
Despre sistemul Expert Accounts am numai cuvinte de lauda. In primul rind este o aplicatie Web ceea ce ne usureaza munca fantastic.
In domeniul nostru, IT&C,este foarte important sa ai mobilitate; sistemul ne ofera acest lucru, putand folosi aplicatia, atat pe notebookuri cat si pe iPad-uri. Avem raporte usor de folosit si care acopera cerintele noastre. Am facut o alegere buna.
Crinu Bitir, Manager - Insight Group SRL , Timisoara , Romania
www.insightGroup.ro
Sunt economista si trebuie sa marturisesc ca, initial, am privit cu scepticism aceasta oferta. Un soft de contabilitate la pretul de 1 leu pe zi??? Hm! Nu mai auzisem de preturi sub cateva mii de euro pentru un astfel de soft. Am avut in schimb placuta surpriza sa descopar ca se poate face treaba buna si cu bani putini. E relativ usor de invatat si nu este necesar ca operatorii comerciali sa invete conturile contabile. Si ceea ce-mi place cel mai mult este ca nu sunt legata de o anumita locatie sau de un anumit calculator. In conditiile actuale, cand, atat pentru noi cat si pentru clientii nostri fiecare leu conteaza si trebuie gestionat cu chibzuinta, acest soft este o solutie decenta, asa ca vi-l recomand.
Camelia Manea, Economist - YourExpert SRL , Timisoara , Romania
Nici nu pot compara expertAccounts cu programul pe care îl foloseam înainte. În primul rând, sistemul cu machete este superior celui din vechiul program. În al doilea rând, baza noastră de date este foarte mare, iar programul pe care îl foloseam înainte de expertAccounts nu făcea față, în sensul că scotea bonurile fiscale cu mare întarziere, iar clienții noștri stăteau în fața unei case de marcat care nu scotea bonuri… De când folosim expertAccounts, această problemă a devenit doar o amintire. Sunt foarte încantată de modul de decontare a operațiunilor prin bancă – plăți, încasări și de modul în care este concepută aplicația, referindu-mă la faptul că, având mai mulți utilizatori, aceștia pot avea nivele de acces diferite.
Laura Bud, Director Comercial - Casambient SRL , Timisoara , Romania
Pe lângă faptul că expertAccounts este foarte simplu și foarte ușor de folosit, cel mai mult îmi place că pot să lucrez de oriunde, pe o platformă stabilă. Chiar dacă plec în străinatate, sau în concediu… pot să văd întotdeauna, în timp real, absolut tot ce se întâmplă! Astfel, pot să iau cele mai bune decizii exact în momentul potrivit.
Adriana Vodă, Director - Art Office SRL , București , Romania
Sunt foarte mulțumită de aplicația expertAccounts, mai ales, pentru că, spre deosebire de programul vechi, acum obțin situații foarte rapid și fără calcule suplimentare. În vechiul program trebuia să calculez gestiunea de fiecare dată, si, dacă nu eram atentă, aveam o gestiune eronată. Îmi place expertAccounts pentru că : pot să lucrez de oriunde ; pot să vizualizez foarte ușor toți clienții și furnizorii ; închiderea lunară presupune un calcul foarte simplu, fără complicații ; notele contabile sunt într un singur jurnal și se fac automat, fapt pentru care le pot vizualiza foarte ușor și pot să țin o evidență ușoară. Vechiul program era incomod, lucram în rețea, apăreau probleme cu calculatoarele, iar trecerea la expertAccounts a fost automat o ușurare pentru noi, fiind in cloud. Aplicația a fost ușor de învățat și colegii mei au primit-o foarte bine. Pot lucra în program, chiar și fără să știe contabilitate, mai ales că cei care operează nu sunt contabili de meserie, ci agenți de vânzări.
Maria Gioancă, Economist - Profesional SRL , Craiova , Romania
Am facut un mare pas inainte, cu avantaje imediate: • Putem factura de oriunde, si cu un click putem trimite factura pe e-mail, sistemul preia automat adresa clientului. • Clientii noi se introduc automat: introduci doar CUI-ul si programul introduce restul datelor din baza de date de la Finante. • Pretul: 1 leu / zi ! As fi vrut sa existe expertAccouts de acum cativa ani, cand am dat 8'000eur pe sistemul vechi! • Este tot timpul actualizat, nu mai trebuie sa platim extra pt. actualizari la legislatie. • Am redus costul cu contabilitatea, contabilele nu mai vin la noi la sediu ci lucreaza online de la biroul lor.
Pe scurt: ExpertAccounts.com este un sistem complet, mult mai usor de utilizat, si mult mai ieftin.
Marius Bodea, Manager - Computer Force SRL , Timisoara , Romania
www.LocalizareGratis.ro
Trebuie sa spunem ca are o interfata prietenoasa cu explicatii interactive si sugestii, accesarea serviciului de oriunde, pe orice calculator fapt care pe noi ne-a ajutat foarte mult deoarece avand un punct de lucru si Drobeta Turnu Severin primeam datele cu intarziere , in acest moment toate datele si informatiile contabile sunt urmarite in timp real. Din punctul de vedere al caracteristicilor este destul de complex, una dintre ele fiind exportul de date configurabil in diferite fisiere. Implemetarea a fost facuta cu profesionalism intr-un timp scurt de catre dl Vasiluta Cristian. Este adevarat ca la inceput am fost putin nesiguri in ceea ce priveste stocarea datelor, dar pe langa faptul ca avem si noi un Backup al datelor ne bazam si pe faptul ca ne asigurati salvarea si stocarea pe serverele dvs. Speram intr-o colaborare cat mai indelungata.
Valentina Doandesi - Group Elecs SRL , Timisoara , Romania
www.groupelecs.ro
Ca manager al companiei, pot să spun că am luat cea mai bună decizie când am ales expertAccounts. Este o aplicație foarte bună, de viitor, iar decizia de a o implementa este clar un pas înainte, de care aveam nevoie pentru a controla și dezvolta afacerea mea.
Marius Rotar, Manager - Unic Rotarex SRL , Bistrița Năsăud , Romania
www.rotarex.ro
Înainte să implementăm expertAccounts, foloseam un program mult mai greoi și depindeam de calculatorul pe care acesta era instalat. Acum folosim expertAccounts, care este mult mai ușor de utilizat, mai rapid și mai complex, nu mai depindem de un anumit calculator și putem opera de oriunde ne aflăm, chiar și pe tabletă. Chiar dacă nu sunt la birou, și am nevoie, de exemplu, să listez o factură importantă, pot să fac asta de oriunde aș fi.
Mihaela Fiț, Inginer Economist - Datamax Line SRL , Timișoara , Romania
www.datamaxline.com
Având în vedere faptul că afacerea noastră este nouă, am avut nevoie de o aplicație care să ne ajute să creștem. Bineînțeles că ne-am documentat mult înainte să luăm o decizie, iar răspunsul la întrebările noastre : cum ar fi mai bine pentru noi? cum ar fi mai simplu pentru noi? s-a dovedit a fi expertAccounts.
Camelia Ambro, Economist - Geana General Consulting SRL , Oradea , Romania
AmbasadorOradea.ro
Sunt mulțumit de expertAccounts din mai multe motive: în primul rând, pentru că e simplu de folosit si este si în limba română. De asemenea, consider că prețul este accesibil. La alte firme am lucrat cu alte programe, însă la compania mea am decis să pornesc cu expertAccounts.
Adi Paraschiv, Manager - Auto Reaction SRL , Timișoara , Romania