Vă rugăm să alegeţi serviciul Dvs. regional mai jos:

SpainSingaporeRomaniaMalaysiaItalyUSA


Tarife de acces pentru un cont de aplicatie:

Prepaid access fee per user per day

0.55 USD

per user/day

16.5 USD pentru un user, 30 zile

5% Discount

Pentru 90 zile utilizator sau mai multe!

0.52 USD

/user/day

15.68 USD pentru un user, 30 zile

10% Discount

Pentru 365 zile utilizator sau mai multe!

0.5 USD

/user/day

14.85 USD pentru un user, 30 zile

20% Discount

Pentru 1200 zile utilizator sau mai multe!

0.44 USD

/user/day

13.2 USD pentru un user, 30 zile

45 Zile Acces GRATUIT

Creați-vă contul acum, gratuit și fără obligații de plată atunci cand perioada de probă cu acces gratuit se încheie.
In timpul perioadei de probă, puteți folosi toate funcțiile aplicației și aveți asistentă tehnica online gratuită.ExpertAccounts este mai mult decât un sistem ERP în care înregistrezi documentele din firmă.
E un instrument complet care te ajută să îți crești afacerea și vânzările, cu costuri minime.
erp in cloud

De acum nu mai ai nevoie de mai multe aplicații de business care comunică greu între ele, sau chiar deloc.

ExpertAccounts înlocuiește Excelul, caietele, și programul tău vechi:
Cu un singur program ofertezi clienții direct din sistem, facturezi pe baza ofertelor, ai situația banilor de primit și de dat în orice moment, timp în care agenții tăi preiau comenzile pe teren pe telefonul mobil. În plus, cu un click trimiți clientului o factură pe e-mail, direct din program!

Am dezvoltat soluții specializate pentru fiecare tip de business, integrate cu CRM, SFA, WMS, POS, BI, magazin online, în funcție de cerințele și nevoile clienților noștri.


Soluții ERP pe tipuri de business...

Dacă... Atunci...
 • Faci parte din miile de firme mici și mijlocii care vor mai mult la un preț mai mic...
  Îți oferim o soluție superioară, completă și accesibilă: facturare, stocuri, POS, contabilitate, salarizare - totul de la 42 Lei pe luna !
 • Vrei contabilitatea să nu mai fie doar un cost necesar...
  Ai mai mult decât un program de contabilitate. Ai un instrument de creștere a afacerii.
 • Vrei să știi cum stai cu banii în orice moment...
  Ai cash flow și situația netă in timp real: cât ai cash, bani de dat, de primit, bani blocați în stocuri și ce taxe ai de plată.
 • Vrei să îți crești numărul de clienți...
  Găsești clienți noi cu magazinul online, cu CRM (e-mail marketing, ofertare etc.)

 • Uneori vrei să poți da timpul înapoi...
  Adio pierderi de date! Datele tale sunt în siguranță, disponibile oricând. Dacă calculatorul tău e virusat sau defect, treci la alt calculator și lucrezi în continuare.


De ce expertAccounts ?

Pentru că platforma expertAccounts nu este doar un soft ERP în care înregistrezi documentele din firmă, este un instrument care te ajută să îți crești afacerea și vânzările, să găsești clienți noi și să îți controlezi și coordonezi angajații:

 • Găsești clienți noi cu magazinul online, cu sistemul CRM - e-mail marketing, tele-sales și lead management - sau cu softul SFA pentru agenții de vânzări.
 • Crești vânzările în rândul clienților tăi existenți cu sistemul de carduri de fidelizare.

Sistemul ERP ExpertAccounts este structurat pe module specializate pentru fiecare tip de business, nucleul sistemului fiind pachetul de bază compus din Contabilitate, Gestiune stocuri, Salarizare. La utilizarea oricărui modul, ai inclus pachetul de bază, gratuit. Lista cu modulele aditionale o găsești aici.


Ce beneficii aduce cloud computing pentru afacerea ta ?

 • Software ERP fără investiţii în licenţe, servere şi fără IP fix!
 • Colaborare online - utilizatorii ridică și rezolvă problemele legate de introducere a datelor.
 • Oriunde ești, accesează rapoartele în timp real, exacte şi supravizate de către contabilul tău.
 • Integrare cu alte sisteme , cum ar fi e-commerce - magazin online sau rezervări online - prin API.


Cum te ajută expertAccounts ?

 • În loc să cumperi un program de contabilitate sau program de facturare și gestiune stocuri și să-l instalezi pe calculator, îți deschizi cont pe expertAccounts.com și lucrezi online, de pe orice calculator dorești si plătești doar un tarif de la 1 leu pe zi. Nu e necesară nici o licență software.
 • Dacă ai o rețea de magazine, în fiecare punct de lucru vinzi marfa pe sistemul POS online cu o casă de marcat conectată la calculator cu scanner de cod de bare. Intrările de marfă în magazin se pot face cu Notă de Recepție sau prin transfer securizat cu semnatură electronică pe baza Avizului de însoțire a mărfii de la depozit. 
 • Daca ai depozite en-gros și faci distribuție, ai facturare online din fiecare punct de lucru. Dacă ai agenți comerciali, ei pot emite facturi online de pe tabletă sau netbook. De asemenea, agenții pot prelua comenzi online pe tabletă sau pot emite chitanțe de încasare. Poți stabili reguli de calcul al prețului pe factură pentru fiecare client în parte. Dacă dai sau primești marfa în custodie, poți ține evidența avizelor nefacturate si a stocurilor de la clienții tăi.
 • Ai software CRM Marketing, care îți oferă o unealtă de adus clienţi și vânzări noi, precum și un cadru în care să transforme relaţiile cu clienţii în parteneriate pe termen lung, asigurând lucrul colaborativ online între angajații firmei de la sediu, de pe teren și din punctele de lucru.
 • Poți urmări pe tableta ta, în timp real, vânzările și stocurile din fiecare magazin, poți face comanda la furnizor pentru fiecare punct de lucru în parte, în funcție de vânzări și stocuri. Urmărești debitorii de pe tabletă, vezi facturi restante pe intervale de scadență la fiecare client. Ai în timp real pe tabletă analize vânzări și cash-flow.
 • Nu toate firmele au director financiar angajat. Un contabil extern poate să îți ofere informațiile financiare utile în timp real prin contabilitate online. ExpertAccounts.com este o infrastructură de lucru colaborativ între firmă și contabil, fără a fi necesară deplasarea și contactul fizic, reducând astfel costurile operaționale. Contabilul tău extern poate contola și superviza online operatorii tăi, pentru ca tu să ai siguranța că toate rapoartele sunt corecte și în timp real, oriunde te afli.Ai nevoie de mai mult ?
Putem dezvolta cea mai bună soluție ERP adaptată afacerii tale.

Detalii aici...

Printre clientii nostri...