Alege mai jos soluția pentru afacerea ta
  fie că e la început, fie că ai nevoie de un sistem mai avansat:

ExpertAccounts este disponibil atât în cloud, cât și pe server privat, la sediul tău sau în data-center.


Am dezvoltat soluții ERP specializate, integrate cu CRM, SFA, WMS, POS, BI, magazin online, în funcție de specificul fiecarui client..
Soluții ERP pe tipuri de business...


Sistemul ERP ExpertAccounts este structurat pe module specializate pentru fiecare tip de business, nucleul sistemului fiind pachetul de bază compus din Contabilitate, Gestiune stocuri, Salarizare. La utilizarea oricărui modul, ai inclus pachetul de bază, gratuit.

ERP - Pachet de Bază 

Sistem ERP

Gestiune Stocuri

 • Urmărirea stocurilor pe grupuri de gestiuni, gestiuni, grupe articole, denumire articole, cod articole și la nivel de lot.
 • Creează și listează toate documentele primare: facturi, note de recepție, chitanțe, bonuri, cecuri, retururi și altele.
 • Soft POS : vânzări cu amănuntul direct pe touchscreen, sau prin scanarea codului de bare și listarea bonului pe casa de marcat.
 • Operațiuni în valută: achiziții din import, facturi de export în valută, încasări și plăți externe.
 • Posibilitatea de a stabili prețuri preferențiale pentru clienți pentru fiecare articol în parte. Oferă posibilitatea de a imprima liste personalizate de prețuri pentru clienți.
 • Costing în timp real - Analize de vânzări cu costuri și profit pe articole, facturi, clienți, agenți sau furnizori.
 • Rapoarte și grafice pentru Analiză Vânzări, Dinamică Vânzări, Vechimea facturilor, Vechimea stocurilor și altele.
 • Se creează automat notele contabile în partidă dublă pentru toate operațiile, note care stau la baza unor rapoarte contabile complete.

Contabilitate

 • Permite o introducere rapidă și facilă a datelor în mod automatizat prin machete contabile, formulare speciale pentru fiecare tip de operație.
 • Rapoarte facturi neîncasate pe intervale de scadență, pe centre, parteneri și agenți.
 • Evidența cecurilor după data scadenței.
 • Decontare multiplă - la încasarea sau plata facturilor, se introduce suma totală și sistemul identifică lista facturilor de decontat.
 • Decontări externe - calculează automat diferențele favorabile sau nefavorabile de curs la plata facturilor.
 • Fiecare înregistrare contabilă are contul debitor, contul corespondent creditor și centru de cost.
 • Vizualizare rapidă și facilă a tuturor notelor contabile centralizate în Registru Jurnal sau grupate pe Jurnale. Filtrare după criterii multiple. Fiecare notă contabilă poate avea atașate documente justificative scanate.
 • Puteți configura rapoarte de audit folosind formule de indicatori financiari precum Patrimoniu Net, COGS, Profit brut, EBITDA, EPS,ROI,ROS,ROA etc.

Salarizare

 • Sistem complet pentru salarizare: foaie colectivă de prezență, concedii medicale cu nr. certificat medical, state de plată în diferite formate, fluturași salarizare, centralizator salarii
 • Calcul diferite cazuri de concedii medicale
 • Calcul configurabil al statului de plată, cu posibilitatea modificării formulelor de calcul
 • Export de date configurabil în diferite fișiere format dbf,txt,csv etc.
 • Export declarația unică 112
 • Contabilizare automată, configurabilă
 • Actualizare gratuită

La pachetul de bază se pot activa în aplicație și module opționale, în funcție de specificul afacerii tale:

Tax e-Filing: SAF-T (Standard Audit File - Tax)

Generare fisier XML pentru SAF-T (Declaratia D406) - soluția de raportare SAF-T care îndeplinește toate cerințele autorităților fiscale. Generarea fișierului XML se realizează similar cu celelalte declarații fiscale, conform celor mai recente informații publicate de către autorități,
Sistemul poate importa si tranzactiile din alte sisteme ERP, pentru a genera Declaratia 406 SAF-T.

BankRobot

Import extrase de cont din fisiere CSV/XLS de la orice banca. Generare automata de note contabile cu Machine Learning; Sistem inteligent de recunoastere a formatelor de fisiere CSV/XLS si a naturii tranzactiilor:
Pe masura utilizarii, sistemul invata sa recunoasca noi tipuri de fisiere si de tranzactii, sa determine conturile corespondente si sa genereze automat notele contabile

Data Sync Extender

Sincronizarea unor date (articole, parteneri comerciali, carduri fidelizare) din acest cont de firma cu cele dintr-un un alt cont de firma care va apartine.; Sincronizare configurabila pentru: articole si preturi de lista, parteneri comerciali, carduri fidelizare. Sincronizarea se face prin citire informatii odata pe ora din contul desemnat "master" - se adauga inregistrarile noi din master si se actualizeaza datele existente conform celor din contul "master".

Consolidare multi-company

Analize agregate pe mai multe companii simultan si rapoarte consolidate pentru: vanzari, stocuri, datorii si creante, analiza financiara (cash-flow, profit si pierdere etc).; Permite vizualizarea in acelasi loc a datelor consolidate / reunite din firmele principale aflate in conturi de aplicatie (baze de date) diferite, ca si cum ar fi o singura companie mare: Analize de vanzari, liste de stocuri, rapoarte de datorii si creante, analiza financiara multi-company (cash-flow consolidat, bilant consolidat, profit si pierdere etc.)

Comenzi și avansuri

Comanda client, Comanda furnizor, Oferta pret, Comanda cu plata avans. Facturare automata pe baza de comanda sau proforma.; Factura avans comanda, Factura pe comanda, Aviz pe comanda, Receptie pe comanda, Factura proforma fara blocare de stoc. Conversie oferta de pret in comanda client.
Automatizare si control stornari avansuri pe comenzi.

Avize si proforme

Factura de cumparare/vanzare pe baza de aviz sau factura proforma. Mai multe facturi pe baza unui aviz sau mai multe avize pe o factura.; Receptie pe baza aviz, Factura proforma cu blocare de stoc, Factura pe baza aviz sau proforma.

Custodie Furnizori

Evidenta stoc marfuri primite in custodie de la furnizor, vanzarea marfii din custodie, inregistrare facturi emise ulterior de furnizor pentru marfa vanduta; Aviz marfa custodie de la furnizor, vanzare din custodie, retur aviz furnizor, raportare la furnizor a vanzarii din custodie, inregistrare facturi emise periodic furnizor pentru marfa vanduta. Pentru utilizare, are nevoie de modulul "Avize si Proforme".

Catalog articole

Catalog de articole cu imagini si 5 nivele de pret, contabilizare pe articol, suport POS offline; Articole cu 5 nivele de pret (calculat in functie de client) Articole cu imagini multiple, fisiere atasate si specificatii tehnice

Logistica retea de magazine

Automatizarea aprovizionarii magazinelor pe baza de stoc optim, controlul transferului intre magazine prin confirmare de primire si urmarire diferente la receptie; Stabilire stoc minim pe tipuri de magazine. Comanda de transfer si comanda furnizor, din magazin pe baza de vanzari si stoc optim. Transfer intre magazine cu confirmare electronica de primire, stocuri in transport si urmarirea diferentelor la receptie pana la clarificare, cu specificarea persoaneleor care au facut livrarea, transportul si receptia.

Reguli de pret - distributie

Reguli de calcul pret si discount in functie de client, categorie, brand, articole si cantitate. Promotii pe perioade de timp.; Discount pe grupa, grupa si brand, grupa si vendor, grupa si cantitate etc. Preturi negociate pe articole si promotii pe perioade de timp. Cataloage promo pe tipuri de magazin si grupuri de clienti. Articole cu descriere și cod utilizat în relatia cu fiecare partener. Impachetare articole in box, palet.

Webshop - magazin online integrat cu ERP

Magazin online si site de prezentare, pentru vanzari online B2B si B2C.; Magazin online cu slideshow, oferte speciale, filtre multiple, informatii stoc si transport, social media, imagini multiple pe produs, preturi preferentiale pe client. Este actualizat in timp real, genereaza comenzi direct in expertAccounts.com.

Online Booking

Sistem de rezervare online pentru hoteluri, clinici, saloane, sali conferinta, terenuri si sali de sport etc.; Rezervare online si gestiune rezervari: check-in, check-out, facturare. Poltici de preturi pe intervale orare, pe zile si in functie de client (agentie / client final). Necesita catalog articole, comenzi si webshop

MI - Mobile Inventory

Verificare receptie, livrare si inventariere prin scanare cod bare folosind tableta sau smartphone cu scanner conectat USB/Bluetooth, sau dispozitive mobile cu scanner barcode.; Receptie - se verifica daca articolele si cantitatile primite sunt aceleasi ca pe documentul de livrare. Livrare - picking list pentru colectarea din depozit a articolelor de livrat. Inventarierea stocului prin scanarea codului produsului, a codului de lot sau a numarului de serie, si a codului de raft. Mai mulți utilizatori pot scana în același timp coduri de bare ale articolelor din diferite zone de locații de stoc, pentru a face inventarierea faptica.

CRM - carduri Fidelizare

Sistem de fidelizare cu carduri clienti.; Sistem de gestionare informatii clienti si carduri de fidelizare. Gestionare puncte bonus , discount, puncte prepaid, integrat cu sistemul de vanzare POS cu touchscreen.

CRM - Comercial / Marketing

Ofertare si lead management, eMail marketing, newsletters, telemarketing.; Machete de email personalizat cu parametri, Istoric comunicare, Argumente de vanzare, Urmarire lead-uri, oportunitati si oferte. Aprobare online a cererilor de exceptie la conditiile comerciale (limita credit etc).

CRM - Facturare abonati

Facturare in bloc de servicii pe baza de contract: utilitati (apa-canal, salubritate, gaz etc) si abonamente (telecom, monitorizare GPS, mentenanta etc); Evidenta abonati cu toate detaliile relevante, conform contract de furnizare, Servicii multiple pe factura, Calcul configurabil, Locuri multiple de consum

CRM - People

Sistem de management al informațiilor despre persoane și istoricul comunicarilor; Sistem de baze de date de persoane cu câmpuri de date personalizate, ID-uri cu fotografii, fișiere atașate, contracte și alte documente. Păstrare înregistrări de comunicare cu și cu privire la persoanele din baza de date. Atribuirea și urmărirea sarcinilor pentru utilizatori, referitoare la persoane

Asamblare - BOM

Fise de asamblare pentru productie de serie si retete pentru alimentatie publica; Evidenta productiei pe linii de productie, utilaje, consumuri materiale si manopere normate. Calcul cost material, manopera si utilaj.

Alocare materiale pe comenzi si faze de productie

Planificare productie si alocare materiale pe comenzi si pe faze de asamblare, cu semifabricate. Planificare pe linii de productie, utilaje, consumuri materiale si manopere normate. Calcul cost material, manopera si utilaj.; Generare automata comenzi de asamblare lotizata pentru produse si semifabricate. Planificare automata sau cu Drag&Drop a executiei pe linii de productie si faze de executie, in grafic de tip Gantt. Inregistrarea productiei si consumurilor in back-office. Post-calcul cu repartizare costuri indirecte.

Aplicatie mobila productie in sectii

Inregistrarea in timp real, pe tablete in sectie, a executiei productiei si alocarilor de materiale, pe fiecare task in parte.; Inregistrarea consumurilor si executiei productiei in sectie folosind tablete sau PC cu touchscreen si scanare coduri de bare. Evidenta detaliata a manoperei la nivel de muncitor , comanda si faza de lucru. Pregatire executie in backoffice - listare etichete de lot coduri de bare la lansarea in productie a reperelor.

Comenzi pe proiect (devize)

Comenzi productie unicate, servicii cu deviz estimativ (constructii, instalatii, publicitate etc); Comanda de produse / servicii cu materiale consumate, manopera si servicii terti. Facturare avans comanda, productie comanda, facturare comanda si storno avans

Contracte si Acte

Generare contracte si alte acte de natura juridica pe baza de machete create cu editor de text. Contractul se poate personaliza in editorul de text, trimite pe email, semna si atasa ca fisier scanat. Actele primesc numar unic de inregistrare.; Creare machete de contracte prestari servicii, livrare marfa, proiecte, devize etc. cu editor complet de text in format HTML, cu imagini, tabele etc si cu parametri pentru inserare date client, comanda, CRM, precum si inserare tabele generate dinamic cu articolele din comanda. Pe baza machetei se genereaza automat contracte cu datele clientului si informatiile din comanda si CRM. Contractul semnat se ataseaza la comanda ca fisier scanat, impreuna cu alte fisiere (proiect tehnic etc)

Service auto

Comanda service auto multi-brand cu alocare pe boxe de lucru si mecanici. Istoric de service pe autovehicul.; Nomenclator de manopere service cu timp normat.
Tarife orare manopera diferentiate pe tipuri de vehicule (marci, modele) si pe tipuri de clienti (clienti cu flote, reparatii garantie, asigurari).
Baza de date cu autovehicule ( Nr. inmatriculare, Marca, Model, V.I.N., Serie motor, Nr. Km etc).
Evidenta eliberare si retur piese de schimb din magazie la tehnician

Transport si Expeditii

Urmaire comenzi de expeditie internationala si comenzi de transport cu informatii complete. Facturare in lei si valuta. Profitul calculat la nivel de camion, comanda, client, transportator etc.; Comanda expeditie sau transport cu specificare transportator, sofer, nr. auto, client final, informatii complete despre incarcare si descarcare. Atasare fisiere la comanda (CMR etc). Facturare automata comenzi. Evidenta comenzilor nefacturate si a celor de expeditie pentru care nu s-a primit factura. Adaos la nivel de comanda expeditie si de agent. Urmarirea camioanelor ca centre de profit - toate cheltuielile si veniturile evidentiate detaliat la nivel de camion.

BI - Business Intelligence

Cuburi decizionale, Vanzari comparative, Bugete de venituri si cheltuieli, Analiza rulaje. Target vanzari pe diferite criterii.; Analiza vanzari interactive pentru o perioada dintr-un an comparata cu aceeasi perioada din alt an, Analize 3D interactive (cuburi decizionale), Stabilire si analiza bugete pe conturi si centre de cost/profit, Evolutie grafica a rulajelor pe conturi si centre. Urmarire target vanzari (cantitativ, vanzari, adaos) pe criterii configurabile (agent, client, articole, grupe etc)

RPA - Robotic Process Automation

Automatizare procese business (BPA) folosind roboti software cu inteligenta artificiala (machine learning) care interactioneza prin API cu alte platforme; Robotii sunt antrenati de utilizator prin machine learning: invata sa importe date si sa le prelucreze. De ex: robotul citeste e-mailul, gaseste o factură de la un furnizor, verifica si extrage datele din mail și inregistreaza factura in contabilitate.

Urmarire Numere Seriale

Gestionare stricta a numerelor de serie (IMEI) pentru articole cu garantie (electronice etc.) prin scanarea seriei la orice intrare sau iesire din stoc.; Scanare obligatorie a numerelor seriale la cumparare, transfer, facturare si vanzare POS. Lista numere seriale in stoc, istoricul pe numar serial. Integrare cu modulul RMA- pentru service in garantie si post-garantie.

RMA - Return Merchandise Authorisation

Gestiune produse returnate pentru service in garantie si post-garantie; Certificate garantie multi-brand, garantie proprie, trimitere pentru reparatie la furnizor, service post-garantie

WMS - Logistica depozitare si fulfillment

Warehouse Management System:
Aprovizionare, check-in, put-away, inventariere, transfer, picking, check-out, livrare; Gestiunea depozitului pe locatii structurate, intrari, iesiri si transferuri operate doar prin scanare cod bare pe terminal mobil sau tableta

Import din CSV/XLS: Orders, Invoices, Payments

User interface to import transactions from CSV files.
Import comenzi, facturi, avize pentru clienti si furnizori.
Interfata de import borderouri de incasari ramburs sau card, import plati facturi furnizori.

Generare AWB

API Generare AWB pentru: Sameday, DPD, GLS, FANCurier, UrgentCargus, InnoShip, Allpacka

Automail Reports

Trimitere automata pe email a unor rapoarte de analiza si monitorizare, in zilele si la orele prestabilite. E-mail personalizat pentru manageri, pentru agenti comerciali, operatori etc.; Rapoarte pe email cu informatii combinate din mai multe departamente: rapoarte de analiza financiara si cash-flow, analize de vanzari, monitorizarea activitatii din CRM, rapoarte cu facturi restante pe agenti etc. E-mail-urile sunt configurate in functie de utilizator, care poate stabili continutul rapoartelor si poate seta trimtierea la anumite ore, zile din luna, zile din saptamana.

KPI Analyze

Analyze of users activity KPI (Key Performance Index) and Sales targets; Users activity statistics for data entry in the ExpertAccounts ERP and CRM: number of documents, orders, journal entries, phone calls, emails, quotes. Sales targets by quantity, amount, markup on configurable criteria (sales agent, customer, items, groups, etc.)

Agricultura si alocare costuri

Urmarire loturi de culturi agricole, pe suprafete si tipuri de culturi. Stocurile de cereale cu grad de umiditate si corp strain.; Alocare costuri cu bunuri si servicii, subventii, pe loturile de culturi agricole, cu repartizare automata pe suprafete. Istoric operatii, trasabilitate.
Repartizare valoare facturi servicii in costul de achizitie al bunurilor importate (altele decat cele incluse in declaratia vamala)

B2B Info

Acces web pentru parteneri sa isi vizualizeze tranzactiile.; Furnizorii si clientii is pot vedea pe website-ul Dvs. tranzactiile lor din ERP, cum ar fi: comenzi, facturi, incasari si plati, fisa de cont. Se reduc costurile cu comunicarea cu clientii si furnizorii.

Procurement

Gestionare oferte primite de la mai multi furnizori pentru un anumit articol.; Oferte de pret de la furnziori. Articole cu descrierea și codul utilizat în relatia cu fiecare furnizor.

Mijloace fixe

Gestiune mijloace fixe cu plan de amortizare, localizare si mentenanta.; Gestiune mijloace fixe pe categorii, clase, centre. Plan de amortizare flexibil, Evidenta locatie fizica, persoana responsabila, custodie terti. Mentenanta mijloace fixe cu inregistrare costuri si revizii programate.

HRM

Managementul recrutarii si testarii angajatilor; Gestionarea informatiilor despre aplicantii la joburi si angajati. Teste de IQ, aptitudini si personalitate. Planificare interviuri de angajare.
Creează-ţi un cont gratuit acum pentru a vedea preţurile și lista completă a modulelor suplimentare.


Soluţia completă pentru dezvoltarea afacerii tale.

Printre clientii nostri...